Radera dina data
Gäller appen Hjälpis (utgiven av Linkup Solution AB)
Radera hela ditt konto och dina data
Öppna appen Hjälpis → Profil → Radera konto och bekräfta. Kontot och dina inloggningsuppgifter raderas omedelbart. Har du pågående uppdrag behöver de avslutas eller avbokas först — det skyddar din motpart och pågående betalningar.
Kan du inte logga in? Mejla support@hjalpis.se från den e-postadress kontot är registrerat på, så raderar vi kontot manuellt inom 30 dagar.
Radera delar av dina data utan att radera kontot
I appen kan du själv ta bort enskilda chattmeddelanden, foton och utkast samt redigera dina profiluppgifter. Vill du begära radering av andra specifika uppgifter mejlar du support@hjalpis.se.
Vad som raderas och vad som sparas
Raderas vid kontoradering: inloggningsuppgifter, namn, e-postadress, telefonnummer, profilbild och sparade betalkort (hos vår betalpartner Stripe).
Sparas under lagstadgad tid: uppgifter om genomförda uppdrag och betalningar sparas anonymiserat i upp till 7 år enligt bokföringslagen, och uppgifter som redan rapporterats till Skatteverket enligt DAC7 kan inte återkallas. Chattmeddelanden i avslutade uppdrag behålls hos motparten men visas som skrivna av "Raderad användare".
Frågor? Kontakta support@hjalpis.se. Se även vår integritetspolicy.